Aleyna'da unutulmaz gece

Aleyna

Erdek, Halitpaşa İlkokulu Geleneksel Dayanışma Gecesinde, hem eğlence, hem dayanışma, hem de onursal taltif vardı.

Erdek, Halitpaşa İlkokulu okul aile birliği hanımlardan oluşan geleneksel dayanışma gecesi yaptı.

Aleyna-Seçkin salonunda kalabalık bir davetli topluluğu nezdinde gerçekleşen gecede konuşan okul müdürü Ferhat Demir, ailelerin gelecekleri olan çocuklarını emanet ettikleri eğitim kurumları ile yakın diyalog içinde bulunmalarını, birlik ve beraberlik içinde başarıya yansıdığını söyledi.

Müdür Ferhat Demir, bu noktada görevi yeni başkan Çiğden Ayaydın’a devreden önceki başkan Şehnaz Savaş’ın katkılarını takdir ve teşekkürle karşıladıklarını, dinamizminden bundan sonrada yararlanmak arzusunda olduklarını ifade etti.

Halitpaşa ilkokulu yeni okul aile birliği Başkanı Çiğdem Ayaydın ise geçmişten günümüze gelen başarısı ile Erdek eğitiminde önemli yeri bulunan Halitpaşa ilkokulunun bundan sonrada başarı çıtasını daha üst noktalara taşıma anlamında, oluk aile birliği olarak gereken katkı ve desteği sağlayacaklarını vurguladı.

Seçkin Aleyna düğün salonundaki gece, daha sonra bölgenin iki önemli isminin sahne alması ile devam etti.

Piyanist Volkan, Erdek Diva’sı, Ozan Özbegen ile Çanakkale Diva’sı Gürkan Ergen’in sahne aldığı Halitpaşa ilkokulu gecesi gecenin ilerleyen saatlerine dek coşku dolu geçti.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı